Str. Făgărașului 79

Ghimbav, Jud. Brasov, Cod 507075

0744 380 422

Contact: Carmen Bălășoiu

office@ecomatcb.ro

Răspundem prompt

Clorura de magneziu – un produs eficient iarna și vara

clorura de magneziu

Clorura de magneziu este o sare de magneziu și clor, cu formula chimică MgCl2: XH2O. Acest produs este disponibil comercial în diferite forme de hidrat:

  • anhidru - MgCl2: 0H2O
  • hexahidrat - MgCI2: 6H2O și
  • ca soluție de saramură variind de la 0-35% MgCl2

Substanța anhidră (fără apă) este extrem de exotermă și este mult prea periculoasă pentru a fi manipulată în această formă pentru topirea zăpezii și a gheții. Forma obișnuită este cea de hexahidrat, unde există o reacție exotermică redusă atunci când este sub formă de saramură sau diluat. Clorura de magneziu este un compus natural, produs și găsit în toată lumea.

De obicei, atunci când clorura de magneziu se găsește în natură, aceasta este sub formă lichidă și întotdeauna combinată cu alte săruri minerale, cum ar fi clorura de potasiu, clorură de sodiu (saramură) și clorura de calciu. Aceste saramuri naturale furnizează frecvent materia primă pentru procesele care produc clorură de magneziu ca produs secundar, deoarece celelalte minerale sunt îndepărtate și procesate pentru problemele specifice pe care le rezolvă.

Clorura de magneziu: o alegere sigură

Suprafețele pavate acoperite cu zăpadă și gheață prezintă pericole serioase pentru siguranța publică. Îmbunătățiți siguranța șoferilor și pietonilor prin tratarea drumurilor, parcărilor, garajelor de parcare, aleilor, căilor de intrare și aleile cu produse ecologice din clorură de magneziu. Acest produs asigură îndepărtarea eficientă a zăpezii cu daune minime zonelor înconjurătoare și infrastructurii.

Acest produs ce topește rapid zăpada și gheața, este de calitate profesională și de mult timp a oferit suprafețe sigure pentru administratorii locali, drumarii, proprietarii de clădiri comerciale și rezidențiale și administratorii de facilități, fără a deteriora piatra naturală – cum ar fi treptele de granit, căile de intrare a țiglelor, pasarelele din piatră albastră, pavajul natural sau caracteristicile peisajului și vegetația sensibile.

CB Ecomat SRL vă oferă clorură de magneziu sub formă de fulgi pentru îndepărtarea gheții, topirea zăpezii și suprimarea prafului. De asemenea, oferim consultanță pentru stabilirea modalității de diluare și utilizare în diferitele condiții pe care le aveți. Contactați-ne prin intermediul formularului de contact sau la numărul de telefon +40 744 380 422.

Un produs al naturii

Clorura de magneziu este prima alegere pentru produsele de topit gheață și zăpadă, deoarece este eficientă și are cel mai mic impact asupra mediului. Clorura de magneziu este considerată de mult timp un material „dătător de viață”. De multe ori, persoanelor cu afecțiuni care variază de la psoriazis la deficiența de magneziu li se spune să se înmoaie într-o soluție de magneziu. De mii de ani, beneficiile terapeutice ale magneziului sunt bine cunoscute de oamenii care s-au scăldat în Marea Moartă.

Magneziul este utilizat pe scară largă în industria produselor naturale pentru sănătate, cum sunt uleiurile și sărurile de baie, deoarece oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate, inclusiv sănătatea musculară și vitalitatea pielii.

Clorura de magneziu se găsește, de asemenea, în multe vitamine, creme, aditivi pentru hrana animalelor, în procesul nigari de preparare a tofu din lapte de soia și ca aditiv în formulele pentru copii. Este unul dintre cei mai studiați și acceptați compuși de sare anorganici siguri folosiți astăzi pentru zăpadă, gheață și praf.

Faptul că acest produs are atât de multe beneficii îi susține poziția ca principal produs de topire a zăpezii și a gheții. Atunci când performanța, siguranța și protecția mediului sunt prioritățile dvs. în timpul lunilor cu zăpadă, alegeți clorura de magneziu.